GreenDeed női és férfi bőr pénztárcák.

+36 (30) 303 6134 info@greendeed.hu

Greendeed pénztárca márka

A GreenDeed pénztárca márka jellemzői

  • A GreenDeed pénztárca márkának az a legfontosabb jellemzője, hogy a termékek alapanyaga a legkiválóbb fejlesztésű, természetes kikészítésű marhabőr. A barna szín különböző árnyalataiban gyártjuk ezeket a bőrköket.
  • A gyártáshoz a szokásosnál valamivel vastagabb bőrt használunk, ezzel növelve a termék élettartamát a használat során.
  • A pénztárca a bőr felületétől eltérő színű vastagabb cérnával van megvarrva már a Greendeed pénztárca márka megszületése óta. Ez a termékek egyik legfontosabb jellemzője, a márka imidzsének szerves része.

A GreenDeed pénztárca bőr felülete lehet matt, kicsit fényes, ezeket a típusú bőröket a férfi pénztárcákhoz használjuk.

GreenDeed pénztárca sportos megjelenéssel
GreenDeed sportos férfi pénztárca

Közepesen fényes bőröket használunk a női pénztárcák gyártásához, amely egyaránt illik ezek dizájnjához, és a női vásárlók igényeihez is.

GreenDeed női pénztárca KM04
GreenDeed női pénztárca KM04

Kik választják ezt a márkát?

A vásárlóközönség azokból kerül ki, akik szeretik a természet közeli, sportos életmódot, használati cikkek estén pedig a természetes alapanyagokból készült termékeket választják. A termékek bőre és azok gyártási minősége világszínvonalú, amely összhangban van a márkatulajdonos fejlesztési-márkaépítési terveivel. Mind a női, mind a férfi pénztárcák esetében minden modellnél alapvető kritérium volt- és ez ma sem változott- a termékek egyszerű, könnyű használhatósága. A pénztárcákhoz a bőr stílusához illeszkedő, – “brass antique” típusú-színű fém kellékeket használunk.

Vadász, horgász, motoros GreenDeed pénztárca márkák

Az utóbbi időben több, különböző hobbinak hódoló célcsoport részére kezdtünk el ezeket a termékeket gyártani. Először vadászok számára kezdtünk el pénztárcát gyártani, fedelén szarvas, vaddisznó, vadkacsa, fácán és egy vadászkutyát ábrázoló bőrnyomattal. Számukra fejlesztettünk ki egy irattartót is, amelyben kényelmesen elfér a vadászathoz szükséges összes irat. Horgászok számára harcsa, csuka, süllő, csuka horgászbottal és ponty motívumos bőrnyomattal készült pénztárcát gyártottunk. Később kiegészítettük ezt a kollekciót egy levéltárcával a horgászathoz szükséges összes irat számára. Motorosok részére a pénztárca fedelébe egy nagyon szép motorkerékpár dombornyomott képe került. Ez a pénztárca négy különböző fajta belső kialakítással került gyártásba.

RFID védett GreenDeed pénztárcák

Egyes modellek biztonsági lánccal lettek ellátva, más modell fedelébe pedig RFID védelem lett beépítve. A lovassportok kedvelőinek két modellt gyártunk, fedelükön két fajta, lovat ábrázoló motívumos bőr benyomással. Mindkét pénztárcát itt is négy különböző típusú belső elrendezéssel gyártjuk. Autórajongók számára gyártunk egy pénztárcamodellt, melynek fedelébe egy autó grafika van belenyomva. Ez a modellünk is többfajta belső elrendezéssel lett kialakítva. A “hagyományos” Greendeed férfi pénztárcáknál a logó a fedél jobb alsó sarkába van belenyomva. A női termékeknél általában a fedél aljába középre van a logo belenyomva.

A termékek belsejébe csomagoláskor kártyákat helyezünk az irattartókba és a bankkártya tartókba. A pénztárcákat Greendeed márkájú takaró kendőbe csomagoljuk, végül a márka jellegéhez illeszkedő díszdobozba csomagolva hozzuk forgalomba.

A GreenDeed pénztára kollekció megvásárolható a borpenztarca.hu webáruházban